Over S!B
Het verhaal van de schrijver

Het verhaal van de schrijver

Mijn naam is Cynthia van der Waal. Ik ben tekstschrijver en dat zat er al heel vroeg in. Zodra ik kon schrijven kwamen de eerste verhalen van mijn hand. Geschreven vanuit een eindeloze kinderfantasie en soms geïnspireerd door wat ik op school meemaakte. Over draken, spookbussen en gemene meesters. Spanning en avontuur alom. Maar ook gedichten, die qua omvang (en soms zelfs qua diepgang) niet onderdeden voor de stukken van Shakespeare.

Een passie voor schrijven en communicatie

Dat ik begin 2011 mijn eigen tekst- en communicatiebureau begon, kwam voor velen dan ook niet als een verrassing. S!B is het resultaat van mijn passie voor schrijven in combinatie met mijn commerciële drijfveer. En misschien ook, omdat ik soms een tikkeltje eigenwijs ben. Ik doe het graag op de ‘Cynthia manier’. Dat betekent aanpakken, inleven en een daadwerkelijke meerwaarde leveren voor mijn opdrachtgevers. Dit vertaalt zich in teksten en communicatieoplossingen met een blijvend(!) resultaat. Sommigen noemen het ‘perfectionistisch’, zelf geef ik de voorkeur aan ‘gedreven’.

Flexibel inzetbaar waar en wanneer jou dat uitkomt

Ik werk vanuit huis en dat betekent natuurlijk een kostenvoordeel voor jou. Mijn tekst- en communicatiebureau is gevestigd in de Hoeksche Waard, net onder Rotterdam, maar dankzij de vele contactmogelijkheden via internet en telefoon, ben ik werkzaam door heel Nederland. Natuurlijk kom ik ook graag persoonlijk bij je langs, zodat ik meteen een goed beeld heb van jouw bedrijf. Ik ben heel flexibel, dus we doen het gewoon zoals jij dat wenst!

Schrijven over jezelf valt trouwens niet mee… Herken je dat? Laat het dan aan iemand anders over, een tekstschrijver bijvoorbeeld. 😉 Ik help je graag op weg! Neem vrijblijvend contact op met S!B tekst- en communicatiebureau.